Værmeldingen har innhentet oss

TroperegnEtter at de har meldt regn i flere dager på rad, har himmelen nå åpnet seg. Vi har hatt regnbyger om natten, men ikke på dagtid så langt. Magesjauen gikk heldigvis over i løpet av gårdagen, så vi møtte Anniken og Jørund på en restaurant her i Chalong. I går tok vi også en tur til Kata Beach og booket oss inn på et luksushotell fra fredag av. Vi travet litt rundt i Kata for å se etter noe billig og bra, men gikk litt lei i varmen og ble solgt av den svale og rolige atmosfæren i resepsjonen. Det at de uoppfordret tilbød oss en titt på rommene, som så veldig bra ut, ga ytterligere plusspoeng.

I dag satser vi på et besøk i det som skal være Phukets største kjøpesenter, Jungceylon. som ligger i Patong. Først må vi prøve å spore opp en taxi med sikkerhetsbelter i baksetet. Vi har lånt et transportvennlig barnesete av Erik og Anette, men det hjelper jo bare halvveis når baksetet i de fleste taxier her er uten sikkerhetsbelter. Med tanke på kjørestilen til de lokale, er det ingenting som tilsier at det er en God Ide(tm).

2 thoughts on “Værmeldingen har innhentet oss

  1. Hei
    Så fint at dere er friske. I gamlelandet gå det bra med stillongssalget. -18 hos oss så vi bruker mye støm og ullklær. Men været er strålende. Kos dere på luskushotell og gi Vilja en ekstra smask fra tante.

    Kath

  2. Heisann,
    Godt å høre at det står bra til. Ganske kjent at de ikke er mest opptatt av sikkerhet i bil. Håper Vilja trives i bilsetet og vognen, de har blitt drasset temmelig mye rundt i verden allerede.
    Sandra og jeg er på besøk i Skogen, her er det 20 speik. Satser på å fryse av meg en del av julespekket.

    Nuss til Vilja. Tenk så kos når hun og Sandra kan bade i kor.

    Klem Anette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *