Julehilsen 2014

16011939012_836de8e830_o.jpgSiden jula i år kommer litt brått på blir årets julebrev kort. Til tross for at det bare er én uke til juleaften har vi ikke vasket, ikke bakt, og heller ikke kjøpt julegaver. Derimot har vi vært på sydenferie, julebord og julekonsert, og synes det har vært en fin førjulstid. Nå er det innspurt, men vi skal nok få pakket inn enda litt mer julemat, julegløgg og julekonsert før bjellene ringer, så får vi se hva det blir til med gaver, vask og bakst.

Som dere sikkert hører blir livet i trebarnsfamilien stadig lettere. I inneværende år har vi betydelige stordriftsfordeler ved å ha hele flokken på samme avdeling i samme barnehage, og så får vi se hvordan det blir til neste år når storesøster blir skolejente på Ila skole.

15825374530_49e4a9de32_o.jpgFor øvrig har 2014 vært et relativt godt år i familien Lie Pedersen. En mild og snøfattig vinter sørget for lite snømåking og fine sykkelforhold. Vi ble ikke særlig mye bedre på ski, men fikk praktisert litt på skøyter. Sen påske ble tilbragt på hytta på Stokksund med hyggelig besøk av familie og venner.

Sommeren var jo helt super. Vi husker late og varme 14 dager på hytta med båt, strand og hyggelig besøk. Dårlig fiske, men det kan vi tåle. I tillegg fikk Tove til hele tre fine fjellturer, og Øyvind fikk vel seilt litt på fjorden.

16010681401_4cd0e3bfef_o.jpgHøsten har gått fort med travel jobb og hektiske helger, og det var akkurat passelig med en uke på Tenerife sånn midt i november. Flokken ble skikkelig «vannføre», i hvert fall med diverse flyteutstyr, og vi fikk spist mye is og sett diverse rare dyr. Alle var enige om at det hadde vært en fin tur.

Da gjenstår det bare å ønske alle en riktig god jul og et fortreffelig 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *