Høst og barnehagestart

* WPG2 Plugin Not Validated *

Da har det blitt høst og hverdag siden sist vi tok oss tid til å skrive noe i bloggen. Vilja startet i Ilabekken barnehage 4. august. Hun syntes nok det var litt skummelt helt i starten, men hun har nå funnet seg godt til rette og er i følge personalet stort sett svært så blid og fornøyd. Hun liker seg særlig godt ute og det hender hun kommer hjem med en god porsjon sand, både i bleien og andre steder. Mamma og pappa trives også godt med at hun er i barnehage. Hun har blitt ganske så aktiv og selvstendig og timene mellom barnehage og legging kan være ganske intense. Favorittativiteten er å gjøre ting hun ikke får lov til (les: oppmerksomhet) og hun synes ikke å ha noen sperrer for hva som kan være farlig.  Vi har for eksempel måtte gjemme tripptrappstolen da den er svært populær som klatrestativ (helt til topps). Ellers blir Vilja stadig mer selvstendig i det meste. Hun insisterer for eksempel på at hun skal spise yougurt selv, både hjemme og i barnehagen, selv om halvparten går i fanget. Godt hun selv også vet å lete fram badebalja ved behov. Ulempen med barnehage er at vi alle får en god dose med virus på kjøpet, men vi blir vel ganske immune i løpet av et halvårs tid.

Forresten fikk Vilja sist uke en ny lillefetter som hun synes det er stas å kose med. Det er kanskje like greit at hun får litt trening i spedbarnskos siden det ligger an til at hun selv skal få både lillebror og lilleøster på en gang i månedsskiftet januar/februar. Det blir spennende og hektisk for oss alle, men vi satser på at en au pair kan hjelpe oss å overleve de første par årene. Det var ikke helt planen med to til og det fører med seg en del ekstra (ut)styr, som flere seter i bilen, tvillingvogn og ekstra voksiposer. Med tvillinger også her i gården blir rekken med tvillinger i Cinnamon DreamTeam fullstendig komplett. Hele manskapet på tre har da fått tvillinger, og vi advarer alle som setter rompa ned på Cinnamon om å være forsiktig med ytterligere familieforøkelse.

Ellers er hverdagen med full jobb, barnehage, hund og aktiviteter hektisk. Høsten har gått slag i slag, uten for mange rolige helger. Det har vært fullt med bursdager og andre festligheter. Far er dessuten stadig ute på reise, og sist uke fikk også mor noen bortedager på konferanse. Men det rorer seg sikkert, snart, om noen uker, tror vi…kanskje blir det derfor ikke så lenge til vi får tid til å skrive litt i bloggen igjen. Vilja ønsker alle en riktig fin høst så lenge.

1 thought on “Høst og barnehagestart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *